Tantrix
Pàgina web Tantrix (Espanya)

Pàgina web Tantrix (Espanya)


Disseny, fotografia i programació de la nova pàgina web de Tantrix a Espanya.

Tantrix es un joc procedent de Nova Zelanda, que s’ha popularitzat ràpidament a tot el món gràcies a les propietats lúdiques i educatives que aporta. Com a reconeixement d’això, ha estat premiat en múltiples ocasions a diferents països del mon.

Una de les principals característiques de Tantrix, es que permet jugar a persones de totes les edats, podent adaptar el tipus de joc a les característiques o nivell de cada jugador. La barreja de sort i habilitat fan que Tantrix es pugui gaudir de diferents formes, ja sigui com a divertit joc familiar o com a seriós i addictiu joc d’estratègia. Les seves múltiples variants de joc també permeten que puguin jugar-hi des d’un fins a sis jugadors.

http://www.tantrix.com.es/


WEB


FOTOGRAFIA

Solana del Ter

Solana del Ter

Pirinat

Pirinat