West Coast, Abel Tasman i Marlborough

West Coast, Abel Tasman i Marlborough

Vaig endarrerit amb les publicacions, però molts dies no tinc ni corrent ni internet i la veritat  no gaire temps per seure davant l'ordinador i anar actualitzant. Però bé, poc a poc vaig intentant fer una selecció de les fotos.

Aquestes encara corresponen a l'illa sud de Nova Zelanda. A l'illa sud només hi viu un 25% de la població, és molt salvatge i poc habitada. La costa oest en concret, és la zona amb menys densitat de població i amb un clima extrem, ja que esta ubicada entre el mar de Tasmania i els Alps Neozelandesos. S'hi troben desde glaciars, fins a platges passant per pics de muntanyes espectaculars.

L'Abel Tasman és un parc nacional molt accessible que engloba tant platjes amb aigües d'un blau intens com muntanyes. De les "great walks" és la més recorreguda a peu i s'ha de reservar amb temps per poder-te allotjar en els seus refugis. Si el temps acompanya es pot gaudir de cels espectaculars tant de dia com de nit. Els petits pingüins blaus s'acosten a la costa de nit i cal estar alerta per poder-los observar.

Marlborough és la principal zona vinícola situada al nord de l'lila, amb un clima agradable és ideal per descansar-hi i fer un bon tastet de vins per recuperar forces.

Marc i Meri

Marc i Meri

Queenstown, Wanaka i Milford Sound

Queenstown, Wanaka i Milford Sound