Christchurch i la península de Banks - Nova Zelanda

Christchurch i la península de Banks - Nova Zelanda

Christchurch, la ciutat més gran de l'ïlla sud i la segona més poblada de Nova Zelanda, ha estat la nostra porta d'entrada a aquest país. La ciutat encara està molt marcada pel terrible terratrèmol que va patir al febrer del 2011 i que va causar morts i danys dels quals encara no s'han recuperat. 

New Regent Street. Christchurch

A el centre de la ciutat encara li falten molts anys per a ser reconstruït. No obstant això, els ànims i voluntat de la gent estan fent que poc a poc es torni a la normalitat. Racons ingenyiosos i amb tocs artísitcs fan que s'estigui convertitn en  una ciutat moderna i ecòlogica.

La Península de Banks

Nomès a 90 minuts de Chirstchurch es troba aquesta península d'origen volcànic. El pas dels anys i les diferents erupcions han creat un paissatge excepcional amb moltes platges i badies que es poden contemplar conduïnt per carreteres solitàries que vorejen tota la península. 

Llacs Tekapo, Pukaki i Mont Cook

Llacs Tekapo, Pukaki i Mont Cook

Aotearoa - Nova Zelanda

Aotearoa - Nova Zelanda