Puerto Princesa (Philippines)

Puerto Princesa (Philippines)

Puerto Princesa és la capital de l'illa de Palawan, però queda eclipsat per El Nido. El fet de tenir el principal aeroport fa que gairebé sigui una parada obligatòria per visitar la resta de l’illa.
És una ciutat i malgrat el seu trànsit desordenat (com en la majoria de ciutats i pobles de filipines) és un lloc força agradable.

Puerto Princesa

L’Underground River és una de les principals atraccions turístiques que es poden visitar des d’aquí. És difícil accedir-hi per lliure, així que un "tour" és la opció general. Els locals ho tenen organitzat de tal manera que et passegen tot el dia per acabar fent una navegació curta per dins del riu subterrani, que és considerat una de les set meravelles naturals del món.

Underground River

Entre una cosa i una altra han estat quatre els dies que hem estat en aquesta ciutat. Tot i que aparentment només sembla un lloc de pas hem pogut conèixer gent local, descobrir platges solitàries molt properes a la ciutat i menjar en bons restaurants.

Esmeralda Beach. Canon 6D - 19mm - ISO 160 - f9 - 1/800 seconds

Illa de Bohol (Philippines)

Illa de Bohol (Philippines)

El Nido (Philippines)

El Nido (Philippines)