Oslob (Philippines)

Oslob (Philippines)

Nedar amb taurons balena és una experiència única. Dormir a Oslob i poder ser dels primers del dia en fer-ho encara ho fa més espectacular.  Oslob, a l'illa de Cebu, està situat a tres hores al sud de Cebu City.

Olympus TG-2

Olympus TG-2

Els taurons balena, poden arribar a fer 14 metres de llarg i pesar fins a 15 tones.

Olympus TG-2

A part de la nedada també hi ha alguns altres punts d'interès a prop del poble, un d'ells les Tumalog Waterfalls

Cascades de Tumalog 

Allotjar-te en pobles petits i a casa de gent local fa que tinguis la oportunitat de conèixer persones excepcionals. Recomenats per una parella ens vam allotjar a casa la Eufemia, la "Fe", una persona de caràcter afable que ens va fer sentir com a casa.

Sydney (Austràlia)

Sydney (Austràlia)

Illa de Bohol (Philippines)

Illa de Bohol (Philippines)