Illa de Bohol (Philippines)

Illa de Bohol (Philippines)

Les Chocolate Hills, uns turons en forma de cons gairebé perfectes, estan situades just al centre de l'illa de Bohol i són coneguts popularment amb aquest nom pel color xocolata que tenen durant la tardor.

Chocolate Hills

Un dels atractius de l'illa de Bohol juntament amb les Chocolate Hills són els Tarsiers, un primat de la mida del puny d'un home i que esta en perill d'extinció. S'alimenten d'insectes i estan actius durant la nit, va ser una sort trobar-ne un amb insomni.

Tarsier

La lluita de galls és una de les tradicions del poble filipí, herència dels colonitzadors espanyols. Aquesta pràctica prohibida pràcticament a tot el món, aquí esta permesa i desperta molt interès entre els locals. 

Oslob (Philippines)

Oslob (Philippines)

Puerto Princesa (Philippines)

Puerto Princesa (Philippines)