El Nido (Philippines)

El Nido (Philippines)

Quan arribes amb bus a El Nido el primer cartell que veus diu: "El Nido a paradise within a paradise" i possiblement és cert. I és que, El Nido i l'arxipèlag de Bacuit, situat just davant del poble, ofereixen aigües cristallines, platges amagades, postes de sol de postal, allotjaments econòmics, menjar sa i vida tranquil·la.

El Nido. Canon 6D - 17mm - ISO 100 - f22 - 30 seconds

Situat a a l'extrem nord de l'illa de Palawan, arribar-hi no és fàcil. Per desplaçar-te a Filipines cal temps i paciència però "l'esforç" realment val la pena. 

Pescador local de El Nido. Canon &D - 200mm - ISO 100 - f6.3 - 1/1000 seconds

Set dies són els que ens hi hem quedat "atrapats". Tot i que és un lloc turístic manté un encant especial i si  barreja l'amabilitat dels locals, els carrers sense asfaltar, els tricicles tunejats i les cabanyes de fusta. A més, la senzillesa i felicitat dels que hi viuen  fan que sigui un indret encara més agradable.

Posta de sol desde La Republika. Sunset & Tapas bar. Regentat per dos valencians i dos catalans. 

Puerto Princesa (Philippines)

Puerto Princesa (Philippines)

Patri i Jose

Patri i Jose