Sobre mi

Eudald Rota

Eudald Rota

Sóc l'Eudald Rota, sóc fotògraf i creatiu digital. Em dedico professionalment a la fotografia des del 2001 quan vaig acabar els meus estudis de Graduat en Fotografia al CITM (Centre de la Imatge i la Tecnologia Múltimedia) de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya). La meva passió per la imatge, però,  ja havia començat des de feia temps, quan a l'edat de 12 anys vaig participar i guanyar una càmera en un concurs de televisió. 

Acabats els estudis vaig tenir la sort de començar a treballar amb el fotògraf Miquel Llonch on vaig enriquir molt els meus coneixements. Vaig continuar la meva trajectòria a diferents laboratoris fotogràfics com Primer Plano i Color LAB i  posteriorment vaig treballar per portals d'internet com l'agència de viatges Edreams i el portal de fotografia Din21.  

Després d'aquest període d'aprenentatge vaig decidir fundar Quimera a Ripoll, el meu poble natal. Juntament amb en Joan Pujol vam dur a terme aquest projecte d'empresa dedicat a la comunicació visual on fa més de 10 anys que treballo com a fotògraf i creatiu digital, realitzant treballs en l'àmbit de la fotografia i el disseny gràfic. 

En l'era digital la fotografia no para d'evolucionar i per aquest motiu al 2011 vaig decidir tornar a estudiar a la UPC per a obtenir el títol de Grau en Fotografia i Creació Digital homologat per al pla Bolonya. Així doncs, alternant la feina a Quimera, i l'aprenentatge a la UPC he continuant formant-me en el món que m'apassiona.

Aquesta pàgina pretén mostrar el meus treballs i projectes personals. Per veure la meva feina comercial a Quimera podeu visitar els següents enllaços: www.quimera.cat , www.quimerafotografia.com